Новини

Свято медичних працівників

З древніх часів більше за скарби та всілякі матеріальні надбання цінувалося здоров’я людини. А тому професії лікаря, взагалі  медичного працівника,  завжди були серед найнеобхідніших, найгуманніших і найшанованіших. Ми щороку відзначаємо День медичного працівника, щоб зайвий раз підкреслити значущість людей, які повністю віддали себе благородній справі збереження не тільки здоров’я, але й життя людей.

        16 червня 2019 року  в районному будинку культури  День медпрацівника відмітив колектив комунального   некомерційного підприємства „Чигиринська багатопрофільна лікарня” Чигиринської районної ради, Святкували  лікарі, медсестри і акушерки консультативної поліклініки та стаціонарних відділень, медпрацівники параклінічних та допоміжних кабінетів,  фінансово-економічного, інформаційно-аналітичного підрозділів, програмісти, юристи та працівники відділу кадрів і, звичайно, санітарки, без допомоги яких складно уявити функціонування  сучасної лікарні.

       Медичних працівників привітали керівники райдержадміністрації, районної ради, Чигиринської ОТГ,  профспілкового комітету, адміністрація закладу.  За вагомий внесок в справу охорони здоров’я населення району було відзначено грамотами та подарунками працівників: